VI BARE KØDDA – TAKK FOR OSS!

(SKOPPUM, N.Y.) «Frihetsavisen melder at vi legger ned penner, panner og prosjekter. Vi har de siste to ukene fôret landet med satire i form av tendensiøst tull og fjas i den tro at vi skulle få satt søkelys på hva folk sluker rått, sjøl saker med de klareste hint om at det er bløff og beviselig tøys fra ende til annen. Ærlig talt, se på sakene. Sjøl om vi knapt klarer overgå virkeligheten, med klimafornektelse, rektorer som avlyser jula og en bøtte misforståtte forsøk på politisk korrekthet som overgår sjøl den villeste fantasi. Vi har bare smørt litt ekstra på ting som faktisk blir sagt og gjort, iallefall nesten.

justkidding_final1

Noen har tatt dette som blodig alvor, sjøl de mest kildekritiske i VG og Dagsrevyen, Anti-rasistisk senter, flere Stortingsrepresentanter, lokalpolitikere og andre har knapt lest overskriftene og tatt mye for god fisk. DET er skremmende. Vi ønsket å kle av de verste fascistene, avsløre nettrollenes ulidelige dumskap og rette en pekefinger til de politisk korrekte som avlyser barnas jul – og ikke minst spre litt humor. Om noen ble støtt, så les en gang til. Gjerne flere artikler, sjekk litt kilder. University of Green Trousers, Oklahoma? «Noen på en bensinstasjon»? En fyr vi har snakka med?? Bare at avisa er helt anonym burde være nok i seg sjøl. Var det noen som så at bildene ofte var fra helt andre (søkbare) saker, og med fullstendig misvisende connection til teksten? Skjerpings.

Er dere fortsatt støtt så tenk dere om en gang til. Blir Norge russisk som en del av hundreårsfeiringen av Februarrevolusjonen 23.2 2017? Forbys hunder fra nyttår? Eller er dere så vilt opptatt av å ta alt på alvor i redsel for å støte noen at dere er blitt fullstendig sveiseblinde? Tror dere virkelig at en barnehage sluttet å bake lussekatter fordi en muslimsk far mente det lignet på kvinnebryster? At det er et eget kalifat på aldershjemmet som hater heklede julekalendere? At en Ringenes-herre smultring var en shariakake? Om dere da sjøl fortsatt er støtt, ja da har du et issue. Takk for oss.

«Oss» er da forøvrig en gjeng satirikere trygt forankret på venstresia, aktive debattanter mot rasisme og fascisme på nett. Vi ville avsløre hva folk sluker rått, og det har vi klart med å få debatten i gang på en haug forum, noen tvilere har snudd – og vi har hatt saker i rikspresse og i beste sendetid på NRK. Med tanke på at vi har mottatt trusler, anonyme telefonoppringninger og lovnader om pakker med pulver i posten vil vi fortsatt holde oss anonyme. God jul.»

– Hilsen «redaksjonen» 🙂

Advertisements

4 thoughts on “VI BARE KØDDA – TAKK FOR OSS!

  1. ikke forlat oss,,kommer til å savne dere ❤ at det finnes så mange som går på det der,beviser hvor elendig det står til med skolevesenet her til lands,,det er skummelit og det må ikke skyves bak en stol,men bevises hver dag,,noe dere er med på,på en utmerket måte,,elsker deres satire,,lukter den lang vei,,derfor utrolig….

    Lik

  2. Dere ble rammet av «Stutum syndromet». Det kjennetegnes av at skrotinger som ikke gjenkjenner «satire», vræler «Stå på kara! Ikke gi dere!» Forferdelig folkesykdom som det finnes ingen kjent kur for. (Vel, skolegang er forebyggende, men mange orker ikke den kuren.) Takk for latteren. Exelsior!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s