Frihetsavisen mener: Få bort fakta og tall

Hvor mange ganger har du ikke debattert så busta fyker med en PK-elitist på Facebook og visst og følt at du har hatt helt rett, før disse PK-erne kommer trekkende med favoritten sin, nemlig tallmateriale, fakta og statistikk?

Alle vet at klimabløffen er ljug, at det er for mange muslimer i Norge og at de konspirerer mot oss, at PK-erne styrer mediene, at det eksisterer en hemmelig overenskomst i politikken mot at Frp skal styre, selv om de har flertall.

Vitenskap og tall forvirrer og skaper tvil der patriotisk skråsikkerhet råder, og er i så måte en trussel mot den nasjonale mentale helsen. Fakta hindrer folk flest i en meningsfylt deltakelse på nettavisers diskusjonsfora hvor de blir avfeid som bygdetullinger. SELV OM DE VET AT DE HAR RETT.

Urettferdigheten i at fakta og vitenskapen kun taler PK-ernes sak må få konsekvenser – enten må vi lage våre egne fakta og vår egen vitenskap, eller fjerne begge deler fra det offentlige ordskiftet, slik at vi kan få et ekte, patriotisk ordskifte der den patriotiske folkesjelen kan skinne og la følelsene og hjertet styre.

Matematikken er importert, fra Hellas og Arabia. Vi i Frihetsavisen setter pris på moussaka og ouzo, men et sted går grensen for hva en gjeng hårete Middelhavsfolk skal lære oss.Vi ønsker derfor en patriotisk matematikk der ord erstatter tall. «Mye» betyr nettopp mye. En skjeppe er en ubestemtmengde. En håndfull noe du kan kjenne.

Denne forenklingen vil få slutt på PK-ernes evige mas om fakta og vitenskap.

Vi vil derfor støtte opprettelsen av Institutt for ny matematikk på et dertil egnet sted.

Patriotisk søndag i fjerde adventstid ønskes dere!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s