TV2 bekrefter: INGEN «First Blood» julaften!

Som Jesus.
Som Jesus.

HAUGERUD: Vi i Frihetsavisens redaksjon er opptatt av å ivareta norske tradisjoner, og ikke la PK-eliten ta fra oss i folket våre verdier. Det er derfor en trist dag, denne 17. desember det Herrens år 2016. TV2 bekrefter på e-post at de går bort fra den langvarige juletradisjonen med å vise «First Blood» på julaften.

Helt siden midten av 70-tallet, da vi var små og gledet oss til pakkene, har vi i Frihetsavisen satt pris på allegoriene over Jesu’ liv vi finner i Sylvester Stallones tolkning av Vietnam-veteranen John Rambo i hans kamp mot PK-elite og feminister og klimahysterikere.

At TV2 nå velger å fjerne en av det mest innarbeidede juletradisjonene og en felles referanseramme for tusener av nordmenn, er derfor intet annet enn et svik mot det norske folk. Og vondt blir til verre når de samtidig i samme e-post avslører at de vil vise den restaurerte versjonen av «Lawrence of Arabia», denne PK-smørja laget av PK-sosialister basert på løse sagn og såkalt arabisk «heltemot», samfulle hele nyttårsaften, og da er begeret intet mindre fylt til randen og vel så det for vår del.

Noen må gå i PK-media! NÅ!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s