Vil vie resten av livet til kamp mot fakta

hagen

ÅL I HALLINGDAL: Fremskrittspartiets tidligere formann og Norges Beste Politiker Carl I. Hagen ser frem mot fire år på Stortinget, og er klar på hva som blir hans kampsak nummer én:

– Fakta. Utvilsomt. Stadig vekk blir folk flest bombardert med harde fakta og såkalt vitenskapelig belegg. Dette er ytterst ødeleggende for den frie opinionsdannelse og debatten, slår Hagen fast.

– Hvorfor skal folk belemres med å vite noe for å kunne mene noe? Og hvorfor skal det gjøres vanskeligere for folk flest å ytre seg, spør Frp-nestoren retorisk.

– Denne meningsdiskrimineringen går først og fremst ut over nordmenn, sier han og sukker.

Hagen har allerede tatt et knallhardt oppgjør med klimabløffen gjennom å påpeke det åpenbare i at det under vikingtidens varme periode ikke var en eneste dieselbil i Norge. Hva mer ønsker han å kjempe mot?

– Pi. Hvorfor skal den forvanskes til 3,14? Hva med å bare slå fast at pi er lik tre. Det er den type forenkling folk flest vil ha nytte av. Matematikken er en særlig synder når det gjelder å mobbe vanlige folk, gamle, syke og eldre til taushet, og personlig har jeg lite til overs for den og stoler heller på sunt, norsk folkevett.

Føler han at han har mye ugjort etter så mange års kamp mot fakta tidligere?

– Fakta og vitenskap er den største menneskeskapte trusselen vi står overfor i dag, og det er mitt ansvar å sørge for at kommende generasjoner kan leve lykkelige i uvitenhet, slår denne politiske kjempen fast.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s