Frihetsavisen når hundretusener! (ca.)

(TEL AVIV) Frihetsavisen er din garantist for at det ikke bare er etterrettelig prekonstruert kildekritisk ræl som presses nedover nisseøra våre raskere enn grisen i flagget får ribbesvor. Riksmedia har de seinere dagene kontaktet redaksjonen i stum beundring over hvor raskt vi får kontakt med Folket!

jsxw5xl7rbe8k0kuzlil

Ettersom de ringer i stum beundring aner vi jo ikke hva de vil, fordi de da naturlig nok ikke lager noen lyder, men vi er nesten helt sikre på at det er venord og SKUP-priser som skal kastes etter oss. Men vi lar oss ikke kneble!

Også på elektrisk post har vi blitt kontaltet av alt fra ARK til Kommunistkampen og vi ser frem til å se hva slags vrengebilde som presenteres av oss som tør å tie der andre taler!

Vi har den siste uken på kort tid blitt landets viktigste nyhetskanal, og ettersom kulturministeren fra elite-Høyre nå legger ned NRK så regner vi med å vi kan få penger vi også, akkurat som TV2. Våre saker er de mest sette i hele verden akkurat nå. Her er de som har hatt mer enn fem millioner treff det siste døgnet:

Barnehage ble nektet lussekatter av muslimsk far!   13 millioner treff (ca)

Skole i Stavanger slutter å undervise – men fører fravær (9 milioner treff og et brev)

Frihetsavisen når hundretusener og sånn (denne artikkelen, 5,2 millioner bare i Bergen)

 

Redaksjonen har nå grunnet all viraken og jobbtilbudene fra Fox News bl.a. i all hemmelighet gjemt seg på et hotell som heter det samme som det Store Fjellet som ligger like ved hotellet og er på 1001 MOH (som alle vet betyr Mullah og haram), og har sjekket inn anonymt som Hermann, Adolf og Baldur. Vi skal ikke gi oss i kampen med å spre det kanskje mange PK-ere mener er rene skire vås før alle ser hva som er SANNHETEN!

  • red

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s