Slokking av FM-båndet er landssvik

TOLGA: Konferansen «Vi som vil redde FM-båndet» har gått av stabelen de siste dagene godt skjult et sted i Femundsmarka. Grunnen til hemmelighetskremmeriet er åpenbart. Det er politisk ukorrekt å like FM-radio i 2016. Hvorfor har myndighetene slik bråhast med å slokke FM-båndet og få alle over på DAB?

DAB-radioen er digital, og dermed en del av NWO (New World Order) og strålene fra DAB-radioer vil etter hvert svekke viljestyrken og tankekraften hos mennesker. Allerede under rikmannsmøtet i Davos i 1927 så man for seg at dette ville være en mulighet for å styre saueflokken litt lettere. Det var den italienske Fiat-produsenten Enzo Ferrari som foreslo det først.

FM-båndet har alltid vært frihetens radiobølgelengde, så også under krigen da man ulovlig lyttet til «Nitimen», «Radio Luxembourg» og «Ønskekonserten» fra London. Nå vil altså våre politikere ta det fra oss.

Hvorfor?

Grunnen er ganske enkel. Disse bølgelengdene skal brukes til å regulere klimaet slik at klimaevangelistene får rett, og alle frihetselskende patrioters dieselbiler ikke lenger er tillatt på norske veier uten biodiesel og microchip i hjernen sin.

Meteorologisk institutt på Blindern har allerede investert i seks HAARP-maskiner som skal plasseres på FM-båndet i Norge, og da er det ikke plass til radio der. Derfor må vi ha DAB og bli styrt fra Davos.

Så hør på FM så lenge du kan!

 

Reklamer

2 kommentarer om “Slokking av FM-båndet er landssvik

 1. Nitimen gikk på lufta for aller første gang 1. februar 1965.
  Ønskekonserten gikk på luften første gang 28. januar 1950.
  Radio Luxembourg har aldri hatt sendinger fra London. De hadde senderen sin stående i…
  JA, akkurat det ligger i navnet…
  Luxembourg.
  Radio Luxembourg måtte foresten stenge, som så mange andre kringkastingssendere, under krigen.
  Sendinger i FM rekker ikke fra London til Norge. Eller fra London til andre deler av Europa heller. I motsetning til radiosendinger på mellombølgen og langbølgen (som sender i AM ikke i FM) som reflekteres i atmosfæren og kan rekke svært langt. Sendinger i «FM-båndet» (VHF) reflekteres ikke på den måten og rekker faktisk ikke lenger enn omtrent så langt øyet kan se ut fra antennen.

  Kort oppsummert så har FM-båndet aldri vært «frihetens radiobølgelengde». Ei heller under krigen da man ulovlig lyttet til AM-sendinger via langbølgeradio fra London.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s