Skole i Stavanger slutter å undervise – men fører fravær

  • img_4737En rektor ved en skole i Stavanger har sammen med FAUledelsen og byens skolesjef bestemt seg for å ikke undervise i noenting i vårsemesteret. Siden skolen er fullstendig blendahvit kan vi for en gangs skyld ikke skylde på islamittene, men vi kan sette inn et misvisende bilde ettersom kommentarfeltene uansett vil hetse dem som fortjent.

 

Skolen skal altså ikke ha fag etter nyttår. Årsaken skal være at enkelte har følt seg støtt av naturfag. – På tross av at vi har fjernet alle kjemiøvelser, forplantningslære og fysikkundervisning er det noen som ikke like botanikk, og da er det kjørt for meg, sier en anonym kvinne på 56, ca 1,64 og med Bergensdialekt fra arbeidsrom 343.

Gymlærere forteller om folk som reagerer på kanonball og tresteg. Gymsalen har uten skolesjefens viten vært stengt siden høstferien. Skolekjøkken er satt ‘på vent’ fordi noen ikke syns noe om mel. Det har ikke vært gitt svømmeundervisning fordi noen foreldre mente vannet var for vått, og som en lærer sier ‘det hjelper ikke å TEGNE CRAWL!’

Norsk har for mange vokaler for enkelte grupper, fremmedspråk tør vi ikke engang sette på timeplanen og matte er jo gresk for de fleste.

Eksemplene er mange, men vi forstår at skoleledelsen ikke tør lede en skole som så totalt mangler ledelse. Elevene må allikevel møte til timene. ‘Javisst, ellers får de fravær. Og får de for mye fravær mister de standpunktkarakteren. Enten det undervises eller ei, litt orden må vi ha.’ avslutter rektor.

Reklamer

En kommentar om “Skole i Stavanger slutter å undervise – men fører fravær

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s