SANNHETEN bak ribbemangel!

Frihetsavisen AVSLØRER:ribbe

TANGERUDBAKKEN/NORDKJOSBOTTEN: – Nettavisen gir oss i dag denne artikkelen: Frykter mangel på norsk juleribbe!

Selv om Nettavisen i dag en mainstream-medias mest troverdige kilde i nyhets-Norge, har de selvsagt sine føringer, og i redsel for å legge seg ut med de som virkelig styrer Norge må de noen ganger referere det vi i Frihetsavisen kategoriserer som PK-vedtatte sannheter.

«Regjeringen går inn for å avvikle målprisen på svinekjøtt, noe som fjerner muligheten for såkalt reguleringseksport», påstås det i artikkelen. Vi i Frihetsavisen sitter derimot på helt andre opplysninger. Opplysninger som vil få det til å gå kaldt ned over ryggen på gode, etniske nordmenn over hele landet og Torrevieja.

Agendaen stikker dypt, og vi må tilbake til Gro Harlem Brundtlands første regjering for å finne opptakten til det som vil vise seg å bli en av de største knefallene for fremmedkultur i norsk historie.

Den offisielle historien er at Det norske Arbeiderparti på slutten av 1970-tallet var preget av en opprivende maktkamp. I 1979 ble Gro Harlem Brundtland sparket ut av regjeringen mot sin vilje, med de offisielle forklaringer at det var uheldig at både partiets leder og nestleder satt i regjeringen, og at Brundtland ville få nyttige politiske erfaringer gjennom å arbeide i Stortinget. Deler av pressen skrev imidlertid at grunnen var at hun hadde kommet på kant med både fagbevegelsen ved LO-leder Tor Halvorsen og olje- og energiminister Bjartmar Gjerde.

Den virkelige historien er at AP fryktet for at deres uinnskrenkede makt og kontroll på den norske befolkningen skulle svekkes, og at de derfor, i samarbeid med den raskt voksende pakistanske befolkningen i Norge, gjorde en avtale som skulle sikre dem uinnskrenket makt i uoverskuelig fremtid. Gjennom å lage en falsk maktkamp innad i partiet visste de at Arbeiderpartiet ville komme styrket ut, og avtalen med islamistene var like brutal som den er skremmende!

I bytte mot utfasing av svinekjøttproduksjon i Norge, gjorde Arbeiderpartiet en unik og strengt hemmelig avtale med lederne i pakistanske paralellsamfunn i Groruddalen og på Oslos østkant. «Vi skal jobbe målrettet for å få slutt på all svineproduksjon i Norge i bytte mot at dere påbyr alle muslimer å stemme på Arbeiderpartiet» er hovedessensen i avtalen.

Snart er dette synet som vil møte deg i alle landets forretninger!
kua

Frihetsavisens reportere har fått se en kopi av avtalen, i lokalene til et større muhammedansk trossamfunn i Nordkjosbotten.
Hvordan kopien har havnet her er det ingen som vil svare på, og det siste vi hørte før vi i hui og hast forlot lokalene var rasling med sabler, og mumlig om skitne kaafirer og Allahs vrede.

Så, da kan du jo spørre deg om hvorfor ett av våre mest kjære husdyr, grisen, ikke skal ha livets rett i et multikulturelt Norge, styrt av sosialister og PK-pakk.

Vi importerer udyr og voldtektsmenn i hopetall, mens Judas Gahr Støre, Jugejens og de andre PK-pampene bare smiler og ler mens Norge råtner på rot!

Frihetsavisen kommer tilbake med mer om saken senere. Akkurat nå er det viktig av våre lesere og andre gode nordmenn våkner opp fra dvalen og ser hva som skjer før det er for sent.

Dette har pågått siden finske innvandrere bosatte seg i Troms og Finnmark på 1500-tallet og brakte med seg reinsdyr , samt hedenske skikker og ritualer.

Allerede da var sosialistene klare for å selge landet i bytte mot makt og muligheten til å berike seg selv på samfunnets regning.

Reinsdyr foran gris, vi selger landet med et glis, var slagordet til sosialister som Jørgen Kruckow, Gustav Wilhelm von Wedel, Herman Wedel-Jarlsberg og andre prominente arbeiderpartifolk fra denne tidsperioden.

smagrisVil DU at disse trivelige småtassene skal gå en ubarmhjertid død i møte takket være Arbeiderpartiets knefall for multikulturimperialismen?

Lik og del, og vis at du bryr deg om Norge og vil være en del av de som reiser seg og sier NOK ER NOK!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s