Gebyrkåthet og forbud rammer campingvognfolket hardt!

HUNNDALEN/TRØGSTAD/GRYLLEFJORD – Nye gebyrer og forbud innføres for å straffe campingvogneiere.

I et hemmelig notat Frihetsavisen har fått lese kommer det tydelig fram at Stortinget, med APkattpartiet og SVina i spissen kommer til å innføre tunge gebyrer og restriksjoner på bruken av campingvogn fra våren 2017.

Blant de mange tiltakene i notatet, som gjorde vår redaksjon målløs, finner vi:

  • Alle campingvogner over 11 fot forbys å kjøre i enveiskjørte gater.
  • Koster bil og campingvogn til sammen over én million kroner, uavhengig av om ekvipasjen er leaset eller kjøpt, vil prisen i bomstasjoner bli femdoblet i forhold til dagens nivå. For ekvipasjer under én million tredobles prisen.
  • Gassbeholdere som skal brukes i campingvogn vil få en engangsavgift på 500 kroner pr. beholder.
  • Campingplasser pålegges å sjekke antall sengeplasser i vognene, og innføre et gebyr til staten på 50 kroner pr. plass, som skal legges på toppen av den ordinære døgnprisen på campingplassen.
  • Det opprettes 5 drivstoffutsalg i Norge, og alle ekvipasjer pålegges å bruke disse. Det vil også være forbudt å returnere fra utlandet med mer enn 3,14 liter drivstoff på tanken. Eventuelle reservekanner med drivstoff vil bli destruert for eiers regning.
  • Det nedlegges umiddelbart forbud mot spikertelt. Alle som ikke har fjernet dette innen 17. mai 2017 vil ilegges dagsbøter på 300 kroner pr. kvadratmeter.
  • Alle campingvogner som skal tilbake til Norge etter et utenlandsopphold må kjøres gjennom tollvesenets nye røntgenapparater. Er det ikke tollbetjenter tilgjengelig, eller røntgenapparatet er ute av drift, må campingvogneiere vente på et inngjerdet område til tollvesenet har tid og kapasitet til å gjennomføre kontroll. Det vil ikke være lov for campingturister å bevege seg utenfor det inngjerdede området, og brudd på denne bestemmelsen medfører automatisk beslagleggelse av eventuelle alkoholholdige drikkevarer, kjæledyr og porselensengler. Det vil heller ikke være lov å benytte seg av mobiltelefon, nettbrett, datamaskiner, TV-skjermer eller andre former for underholdning mens man er i internering. Herunder gjelder også FM- og DAB-mottagere.

Innretter du deg ikke etter de nye reglene kan dette synet snart være en saga blott.

  • Tilberedning av svinekjøtt og svinekjøttholdige produkter skal fra 1. april ikke forekomme i forbindelse med campingaktivitet. Med den stadig voksende muslimske befolkningen i Europa vil lukten av stekt, grillet eller kokt svinekjøtt være en provokasjon myndighetene ikke tillater. – «Én ting er hva folk gjør hjemme på sitt eget kjøkken, en annen ting er hva de påfører muslimer av lidelser gjennom stekeos og damp fra svinekjøtt i det offentlige rom. Vi vil også fremme forslag om en lovendring som tar sikte på å forby all utendørs tilberedning av svinekjøtt fra 1. januar 2018, men først skal vi instruere politiet i å gjenkjenne lukta av svin som blir tilberedt på norske camping- og rasteplasser», sier Arbeiderpartiets femte vararepresentant til Stortinget fra Larkollen Kommune, Fahrid Fyhri Khullbrigheten.

fascinated-luxury-caravan
Her vil du ikke lenger kunne nyte pappvin og wienerpølse fra og med våren 2017. 

Det vi har nevnt i denne artikkelen er bare noen av punktene i den hemmeligstemplede stensilen Frihetsavisen har fått tilgang til. Vi vil komme tilbake med flere sjokkerende opplysninger om saken.
Vi kan jo lure på hva sosialistene på Stortinget tenker og føler for den norske kulturarven? Helt siden Olav Trygvasson oppdaget Amerika har campinglivet vært en felles kulturreferanse for det norske folk.

Men, nå skal altså det våre forfedre har bygget opp av kjernesunn, norsk kulturarv rives i fillebiter med et pennestrøk!

Frihetsavisen frykter dette bare er starten på slutten for nasjonale kulturskatter som bl.a Titanofestivalen, Gatebil, Allsang på Grensen, Dansebandcruise og Elvebåtfestivalen i Vormsund, for å nevne noen av våre kulturskatter.

– «Det er tydelig at den selvutnevnte kultureliten vil ta fra oss som har stått på og jobbet for campingkulturen i Norge gleden i å skli ubekymret rundt i våre million-SUVer, med ei campingvogn som rommer det vi måtte trenge for å kunne gi kjæledyra våre et verdig liv» sier tidligere bystyrerepresentant for FrP fra Eidskog, William Kristoffer Svensktoppberget, i en ikke alt for kort og konsis kommentar.

Vil du være med og vise at du ikke syns det er greit at reguleringskåte og misunnelige sosialister og kommunister på Stortinget skal detaljregulert det norske campingmiljøet?

Del denne saken og si din ærlige mening rett fra levra!

Nok er nok!

Reklamer

3 kommentarer om “Gebyrkåthet og forbud rammer campingvognfolket hardt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s