Gamlehjemmets adventskalender inndratt av kalifen!

(ETTER RUBICON) ÅPEN RELIGIONSKONFLIKT HINDRER FØRJULSKOS FOR DE GAMLE

img_4741

 

Opptil flere gamlehjem i Hørskogslett kommune har nå bestemt seg for å inndra de som bygde landet sine julekalendere. Ordføreren sier på telefon at det etter opprettelsen av en egen fløy på det gamle gamlehjemmet ‘Welhavens Aldershjem Sannhet Prediker’ (WASP) med førstegenerasjonsinnvandrere (pakistanere og tamil-muslimer) har oppstått gnisninger omkring adventsaktivitetene.

Vi har tidligere meldt at kampen mot norsk jul har tatt fullstendig av i saker som Anonym muslim: – Fredagsbønn mot sprø svor og St. Lucia avlyses i Oppland-skoler og barnehager!

Forstanderinnen Chantelle Conflicte-Schyy sier de hadde kommet til enighet med kalifene i C-fløyen om at de gamle norske kunne feire jul om det ikke var i fellesarealene og tv-stua kun viste Al-Jazeera. Men denne avtalen mener Arabisk Tillitsvalgt Forbund at er overtrådt. ‘Kalenderen er for lang og det er haram. 24 luker behøver ikke ta en hel korridor.’ sier de. Flere ganger. Høyt.

img_4739

Problemet er altså pakkekalenderen som søstrene Hildur Myklestakk og Agnes I. Svingen har heklet, og som nå rives ned av veggen den har gledet over 300 beboere fra daglig siden frigjøringen kom 9. april femogførr! Under mottoet ‘Aldri mer åttende mai’ hadde damene heklet en kalender som rakk fra den ene enden av gangen til den andre i våre stolte nazjonalfarger med små lommer til gaver til de nesten 600 som har bodd der fast siden krigen. Det kan være livsnødvendig mat, medesiner, sex-leketøy og goro eller strull.

Nå et det altså slutt fordi imamen på C-fløyen ble haramdirrende sint på førjulskosen – og selv om gjenbruk er bra var det en bjelke i øyet på de gamle damene da kalenderen ble tatt i bruk som bønneteppe.

‘Nå er den eneste trøsten at vi må legge oss før vi har stått opp, så får vi være i fred for muselmennene..’ sier Jevnar Tomtestylte (105) til vår mann i Brøtslegge.

Vi følger saken.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s