St. Lucia avlyses i Oppland-skoler og barnehager!

(Tripoli) Hundretusenvis av barn i skoler og barnehager over hele Oppland fortviler etter at skolesjefene i alle fylkets kommuner, fra Kongsvinger til Otta, igår tok det de kaller «et solidarisk valg» og la ned forbud mot Luciafeiringen. De hevder, med unntak av FrP-ordføreren i Redalen, at det ikke har noe med islamer å gjøre. Sjølsagt en bløff og vi vet alle at disse bygdekommunene stort sett har ordførere fra SV og APK, eller bygdelister som kun tenker på nærbutikker og fergeforbindelser langs hele Mjøsa.

img_4717

Europris på Elverum trues også av konkurs, da ingen kjøper batteridrevne lys, og kappesalget har stupt på Spareland på Biri.

Frihetsavisen leier nå inn sydamer for å se på muligheten for å sy om kappene til kaftaner, da dette sikkert er en god og fremtidsrettet sysselsetting med tanke på alle berikelsene staten importerer. 

Tidligere har vi skrevet om at Barnehage ble nektet lussekatter av muslimsk far! Nå må vi stå sammen mot denne utvanningen av den norske tradisjonen der småunger feirer gamle sagn fra Italia om ei jente som fikk stukket ut øynene og så drept av sigøynere. 

Lucia leve! Nok er nok!

Lucia er norsk førjulstradisjon!

Reklamer

En kommentar om “St. Lucia avlyses i Oppland-skoler og barnehager!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s