Klimabløffen: Frihetsavisen avslører

1956x818STENUNGSUND: Om få måneder vil Sverige være såkalt selvberget med såkalt fornybar energi. Dette er de stolte av i Sverige, i likhet med den fremmede multikulturen som gjør at man som nordmann knapt kjenner seg igjen.

Men er det nødvendig dette, da? All denne bioenergien og fornybare energien? Nei, selvsagt ikke. En liten gruppe såkalte «forskere» har satt sine egne snevre interesser foran folkets og deres representanter; oljeselskapene, kullselskapene og bilindustrien og indoktrinert venstresidens naive politikere om at CO2 er farlig. Dette gjør de for å opprettholde sin egen klimaindustri der de publiserer rapport på rapport og tjener seg søkkrike mens Venstre, MdG og SV øker dieselprisene for vanlige folk.

Hele trossystemet hviler på at CO2, eller karbondioksid, skaper oppvarming på jordkloden fordi det slippes ut for mye av den. Det er selvsagt tull. CO2 er bra for plantene og jorda blir grønnere og triveligere. Og er det så farlig da, om det blir litt varmere? Hvor mange av oss nordmenn har ikke frosset litt på vinteren der vi har skrapet is av bilrutene?

Sannheten er at klimareligionen forfektes av hippier og raringer som er imot fremskrittet samt de som vil kjøre Tesla og lage kø for bussen. Det er vi vanlige folk som får lide. Oljen har gitt landet vårt rikdom, og nå vil miljøhysterikerne ta vekk rikdommen og ha oss til å spise insekter og linsesuppe. Alt sammen er en del av en stor sammensvergelse mot hvite europeiskættede folk. Hadde for eksempel afrikanere plantet skog i Sahara, kunne det vært mindre ørken der og trærne kunne lagret CO2. I Brasil ødelegger indianere regnskogen med vilje fordi de er sure og trasser mot hvite. Og la oss bare se på islam i Midt-Østen. Planter de trær? Neida. Men hvor mange av oss nordmenn har ikke gjort vårt med å plante en hekk, spør vi.

La oss ikke undergrave oss selv enda mer – kjøp bil og kjør med god samvittighet!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s