Norge blir russisk 23. februar 2017

3-grenseskilt-bredde


(SLAGKRYSSEREN POTEMKIN) Frihetsavisen kan nå med sikre kilder og våre informanter i RFP (Российская фашистская партия) og observasjoner ved opptil flere av V5-automatene på bensinstasjoner i Nord-Norge bekrefte at Norge blir russisk den 23. februar 2017.

Hovedargumentet skal ha vært det såkalte idrettsforliket i Regjeringen. Norges Skiforbund og NHO Innlandet har ført de mega-hemmelige forhandlingene med Russland siden OL på Lillehammer. Men vi får beholde flagget!

Datoen er ikke tilfeldig da det er 100-årsdagen for Februar-revolusjonen og skal være valgt av Erna Solberg personlig i samråd med SVs Audun Lysbakken. Riktignok er det etter den gregorianske kalender den 8. mars som er riktig dato, men KrFs Hareide skal ha stilt kabinettspørsmål da den datoen ble «for politisk betent» – noe Venstre ristet litt oppgitt på huet av, og så støttet hundre prosent, før de ga seg, sammen med KrF.

        Les også: Hunder forbys i Norge fra nyttår

Den frivillige annekteringen skal ha vært avklart i lang tid og skjer som en konkret avtale mellom Putin og Norges mektigste ledere, altså Norges Skiforbund. Frihetsavisen kan avsløre at dopingsakene den siste tiden har vært et avtalt spill. Ved å offentlig ofre Johaug og Sundby har til gjengjeld 1000 russiske utøvere produsert falske positive prøver. Som konsekvens vil all idrett i hele verden nå preges av etnisk norske utøvere da vi blir en del av den russiske føderasjonen – og dermed kan stille folk på mer 1030 friplasser. Ganske snedig. Og viktigst av alt: vi får beholde flagget og muligheten til å vase rundt med vikinghjelmer i plast på alle større idrettsarrangement.

Nils Johan Semb, som vi tidligere denne uken avslørte er på jakt etter en islamsk landslagssjef, har uttalt til Frihetsavisen på teleks at han nå «øyner håp om at vi kanskje kommer til EM-kvaliken en gang, kanskje» og henviser til GazProms sponsorbudsjetter og håndfaste metoder for å fremme sine mål. «Ja, det kan nesten se ut som vi får med femten, tjue landslag til sluttspillet på rein matematikk. Men først må vi tape veldig mange kamper. Ellers hadde det blitt for dumt.» avslutter Semb.

En sentral mann i denne sammenslåingen er NHO-direktør i Skandinavia og undercover skiformann for hele verden; Åge Skinstad. Han skal i mange år ha vært mye på reise rundt omkring i hele verden og snakket med svært mange mennesker. Opinionen trodde han bare ivret for en sammenslåing av det såkalte «Innlandet» med Jan Mayen, men det viser seg at planene er større enn som så. Han og Putin skal nesten helt sikkert ha vært i flere hovedforhandlinger og vi har sett bilder som ligner på iallefall én av dem på endel plasser der noen har sagt de kanskje har vært samtidig – som tydelige bevis. Skinstad har som vanlig  bare lagt ut et bilde av hytta si på Twitter som kommentar til denne største samfunnsmessige endringen i moderne verdenshistorie. Vi må si vi er skuffet, men kritiserer ingen – vi bare lurer.

I bytte for at vi får gå på veldig mange forskjellige typer skismøring og diskutere middelmådig fotball i all overskuelig fremtid skal Putin på sin side få full kontroll over norsk olje, gass, fisk, oter, skog, myr, landbruk, campingturisme – og i det hele tatt absolutt alt av næringsvirksomhet. Det øvrige vil rusle og gå som før.

 – OG SOM OM IKKE DETTE VAR NOK; Snart blir all melk halal-merket.

Det vil bli sterk kontroll over riksmediene, men som kringkastingssjef Bjartmar Gjerde uttaler – «om man ser bort fra et og annet objektivt dokumentarprogram som tas av lufta vil ikke publikum merke noe som helst. Ikke fordi de ikke har et sanseapparat, men fordi de er dumme som brød. Og vi har jo VG-TV.» Typisk ARK-kommentar, som sikkert synes det er greit at Sovjet tar over igjen, men Frihetsavisen lar seg ikke selge!

Vi kommer tilbake med mer objektiv og sannferdig info om at Norge blir russisk 23. februar om etpar måneder og flytter nå redaksjonen til et bældyrt beachhotell ved Svartehavet der vi er invitert på «seminar om den nye situasjonen.»

2266

(Bildet har ingenting med saken å gjøre, men vi syns det var fint!)

Reklamer

4 kommentarer om “Norge blir russisk 23. februar 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s