Sjokkerende opplysninger: Jan Hanvold forsøkt drept av Obamas sikkerhetsvakter!

Hanvold forsøkt tatt av dage i anti-kristent komplott!

136596

(WIESBADEN) Ikke før har Frihetsavisen fått tak i de ultrahemmelige opplysningne angående Barak Obamas planer om å bosette seg i Norge og hjelpe Arbeiderpartiet og deres PK-lakeier islamifisere vårt elskede fedreland, så kommer det nye, sjokkerende nyheter sendt oss fra en av våre gode, kristne medhjelpere der ute i kongeriket.

– MER GALSKAP HER: Mann (27) måtte spise halalkylling!

Vår informant befinner seg i kretsen rundt Jan Hanvold, og kan melde om at vår elskede og gudfryktige medborger Jan i dag tidlig ble forsøkt tatt livet av, i noe som skulle se ut som en hendig ulykke.

I morgentime hadde Hanvold, etter å ha bedt sammen med tre av sine nærmeste medarbeidere i kapellet han har bygd i garasjen sin for penger gitt av gudfryktige, gode mennesker som skjønner hva som trengs for å drive djevelen ut av kongeriket, akkurat kjørt i retning Visjon Norges lokaler da en mørk SUV av typen Ford Explorer prøve å presse ham av veien i rundkjøringa rett ved gamle cellulosen på Øvre Eikervei.

– LES: DNB begynner med sharialån

Inne i bilen kunne vår informant (som fikk skyss til jobben av den alltid joviale menneskevennen Hanvold) skimte to arabiske menn iført det han tydelig gjenkjente som Secret Service-uniformer. Den svarte Exploreren prøve intenst å presse Hanvolds bil av veien, og få han til å miste kontrollen på det lumske føret.

– VÆRET: VÆRET, JA
Kun takket være Hanvolds utrolige reaksjonsevne, gitt ham av en nådig Gud, og det faktum at hans Mercedes ikke er av det billige slaget, kunne han såvidt klare å holde kontroll på bilen lenge nok til at de svartmuskede araberne i Secret Service-uniform ga opp drapsforsøket og forsvant retning Strømsø torg.

Bilen ble senere funnet forlatt ved Landfalløya moské, og det hersker vel ingen tvil om hvorfor den ble hensatt i akkurat dette området?
Her har mange av de norske muslimene sin base, og det er ikke tilfeldig at også islamisten Barak Obamas sikkerhetsvakter søker hit når en operasjon har slått feil.
moske
Vår informant hilser fra vårt kristne medmenneske Jan og sier at alt er vel, men at han er litt oppskaket.
I samme slengen sier han at det nå er viktigere enn noen gang å gi så det monner til Visjon Norge, sånn at Jesus kan holde sin beskyttende hånd over den flotte pastoren.
Etter PK-NRK sin ondsinnede svertekampanje mot Hanvold, har det knapt nok kommet inn bidrag på over 10.000 norske kroner av gangen mer, og når bidragsstrømmen svinner bort vil Jesus straffe alle gode, norske kristne!

OG SOM OM IKKE DET VAR NOKK: – Semb: -Vi trenger muslimsk landslagssjef

Så, STÅ OPP, alle mennesker i Norge som ikke vil ha muhammedanere og sharia, men gode kristne verdier.Denne kampen må vinnes nå!

Del dette, sånn at flere får øynene opp!

Reklamer

En kommentar om “Sjokkerende opplysninger: Jan Hanvold forsøkt drept av Obamas sikkerhetsvakter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s