Obama til Norge etter endt periode som president?

Her ser vi to gode venner som har hatt kontakt i mange år.

72cb75db-9fda-4fd3-a75e-72de071efb44

(MERÅKER) På bildet se vi Obama få fredsprisen av Thorbjørn Jagland. Det syns han sikkert var flott, men det de fleste ikke vet er at disse to har hatt hemmelig kontakt i årevis.
Jagland, sammen med Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg, har jobbet tett på Obama i håp om at han etter endt presidentperiode skal flytte til Norge.

SISSTE; Norge blir russisk 23. februar 2017
Som de fleste har fått med seg er jo Obama praktiserende muslim, og det er viktig for AP og PK-folket at muslimene får større og større dominans i det norske samfunn. Gjennom et muslimsk flertall i befolkningen er de sikret herredømme over landet vårt i uoverskuelig fremtid.
Kilder Frihetsavisen har vært i kontakt med forteller at – «Gjennom å få en såpass profilert  og ekstrem islamist som Obama bosatt i Norge, vil ikke lenger kreftene som jobber mot oss (PK-folket red. anm.) stå sterkt i samfunnet».

 – NÅ: Partiet Rødt sensurerte BARNAS julesanger
Etter hva Frihetsavisen erfarer er det allerede klargjort en bygning på Tøyen i Oslo, der Obamas livvakter får eget lokale, og det skal også være klargjort en liten moské som er velsignet av ingen ringere enn Mullah Krekar.
Frihetsavisen sitter også på informasjon som tyder på at den lille moskéen bare er inngangen til et stort, underjordisk kompleks som skal romme eliten i Norge når den uunngåelige rasekrigen kommer. En krig AP-kattene og islamisten Obama er rimelig så sikre på å vinne.
Kilder sier også at det har vært stor aktivitet av lastebiler med hemmelig overvåkningsutstyr, samt arbeidere som nekter å si hva de driver med på spørsmål fra observatører. Nattlig trafikk av anleggmaskiner, lyder fra underjordisk sprenging og boring har blitt hørt i et par tre år i følge folk som bor nær bygget.

Del dette med dine våkne venner, og ikke la PK-folket få nok en seier over demokratiet. Obama er en farlig mann og hans muslimske brorskap vil være nok en brikke i spillet for å islamifisere Norge.
Vi må stå sammen mot dette ondet.

Lik og del hvis du er en god nordmann!

KONTAKT OSS! NÅ!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s