Leder: Du skal ikke tåle så inderlig vel


Da Tarjei Vesaas skrev «Du må ikke sove» i 1958, gjorde han det i protest mot Ap-regjeringens forsøk på snikinnføring av kommunismen i Norge, stikk i strid med folkets ønsker og Grunnloven. Og diktet virket, der det omhandler en døv maurs kamp mot formynderiet. Tre år senere måtte «landsfader» (tenker vi sier «diktator») Gerhardsen gå av for sitt svik mot folket. Det norske flagget kunne igjen blafre i vinden over Akershus festning og det var trygt å gå i gatene igjen. Okkupasjonen var over.

I dag lever vi igjen i et meningsdiktatur, der å påpeke keiserens nye klær i innvandringspolitikken er det samme som å be om at PST skal overvåke en. Samtidig ser vi at radikale jihadister kan gjøre som de vil, og vi i Frihetsavisen har samlet nok anekdotisk bevis og uttalelser fra tredjehånds kilder til å kunne slå fast at Groruddalen er omtrent som Karachi.

 – Semb: -Vi trenger muslimsk landslagssjef

Mange går rundt og fyser på ribbe i desember, men butikkene er tomme, tvunget til å selge halalkylling i stedet som de er. På sykehjemmene ligger generasjonen som bygde landet på gangen fordi det ikke er plass på rommet, som er leid ut til «mindreårige» asylsøker og deres beskyttere i PK-hylekoret. Situasjonen er uholdbar.

Nordmenn er nå i mindretall i eget land, takket være uansvarlige politikere som har kjøpt stemmekveg fra Midt-Østen. Flere og flere av oss i den tause majoritet har blitt kneblet og latterliggjort når vi har påpekt dette. Men statistikk lyver ikke. Av Norges 5 millioner innbyggere er hele 23 millioner muslimer og stort sett alle bor i Oslo.

Dette kan ikke fortsette. Nå må vi sette hardt mot hardt og huske Tarjei Vesaas ord om ikke å tåle så inderlig vel den urett som rammer oss selv.Contact

 

Reklamer

2 kommentarer om “Leder: Du skal ikke tåle så inderlig vel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s