Hunder forbys i Norge fra nyttår

huun(SLATTERS BRU) Som en konsekvens av at stadig flere islamske regler innføres hele tiden i landet vårt er det siste knapt til å tro: nå skal hunder forbys! Saken har lenge vært en realitet i Danmark der det i praksis ikke har vært hunder siden tidlig på åttitallet. Også Sverige har kun hatt sporadiske streifhunder rundt Norrköping siden 1998.

Årsaken til at våre urnorske hunder som Shar-pei og Rhodesian Ridgeback så langt har levd fritt er at det først var etter at SV kom inn på Stortinget med atten representanter på meningsmålingene i forrige uke loven ble en realitet. Norge har nemlig måttet inngå en direkte underkastelsespakt med Iran når nå nazi-kommunistene i Rødt og diesel-gærningene i MdG fikk oss ut av NATO igår.

Hadith Muslim (2978)  sier at hvis man har hund som kjæledyr, så vil det trekke fra i regnskapet over ens gode gjerninger og at hundeeiere er satans slaver.

«Barmhjertige engle går ikke ind i et hus, hvor der er en hund eller et billede…” som det står i Koranen på dansk som forøvrig er eneste godtatte lesebok, avis og skjønnlitteratur i store deler av Syd_Skandinavja.

Det har ikke lykkes noen i redaksjonen, i den grad vi har prøvd, å få kontakt med Mulla Abduhlla Canis som er talsmann for denne delen av fatwa-avdelingen i Koppang-minaretet. Frihetsavisen oppfordrer derfor Islamsk Råd til å ta seg et dressurkurs. Nå er det NOKK!cnmi_exxeaaulko

Reklamer

6 kommentarer om “Hunder forbys i Norge fra nyttår

  1. Er det for lenge siden at Shar-pei og Rhodesian Ridgeback er blitt urnorske hundearter?! Var det før vikingstiden eller etter med innføringen av kristendommen i landet?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s