Barnehage ble nektet lussekatter av muslimsk far!

Syns du dette ser ut som kvinnebryst?


(EL ALAMAIN) En barnehage på Oslos østkant sendte onsdag ut beskjed til alle foreldre om at det ikke ville bli bakt ordinære lussekatter, da formen på disse kunne minne om kvinnebryst, og derfor vekke begjær hos guttene i barnehagen.

– NÅ: Hunder forbys i Norge fra nyttår

Achmed Omar El Quki Ahnal, som er talsmann for de islamske foreldrene i barnehagen, sier i en kort kommentar til Frihetsavisens reporter at det ikke fins noen nedre aldergrense for hva som er haram, og at seksuelt tiltalende gjærbakst er en vederstyggelighet mot Allah og Muhammed.

Frihetsavisen mener det nå snart må bli slutt på at islamister skal sette agendaen for hva vi nordmenn skal gjøre og ikke.
Barnehageunger må selv kunne avgjøre om de syns diverse gjærbakst er tiltrekkende, og ikke la seg styre av hva fordervede jihadelskende foresatte måtte mene om saken.

– LES MER OM NOE BORTIMOT LIKE DUMT HER: Muslimske kaker på Norsk skole!

Vi kan foreslå tilslørte bondepiker til neste jul. Hvis da ikke kavringstrøet minner kamelrytterne for mye om ørkensand, sånn at de får hjemlengsel og blir lystne på å sodomisere kamelene sine, som vel er den mest populære fritidssysselen disse lakentrollene bedriver der nede i muslimske strøk!

Lik og del dette, hvis du også mener barnehagebarn selv må få bestemme hva slags gjærbakst de skal kose seg med uten at ISIS skal styre norsk førskole!

Reklamer

44 kommentarer om “Barnehage ble nektet lussekatter av muslimsk far!

 1. Vist noen er så sprø at dem lære små barn at lussekatter er seksuelt tiltrekkende da syns jeg barnevernet må kobles inn og hva er det som gjør at vi etniske norske ska finne oss i å bli styrt av disse muslimene gi dem returbilett og det fort før di ødelegger Norge

  Liker

 2. Selvfølgelig skal ikke barnehagen gi etter for sånt. Nå må nordmenn tørre å bruke sin selvtillit og enkelt og greit bare si at Lussekatter skal stå på bordene som alltid, vennlig men bestemt. Men synd at noen med en gang skriver «send dem ut« – det gir et dårlig klima for integrering av de som er her og skal være her ! Nordmenn må bli stoltere og modigere , ikke bli engstelige for å si ifra hvordan vi vil ha det. Som Amal Aden sa så må vi tørre å si at juletreet har stått der i alle år, og det skal det fortsette med! God, modig og vennlig jul ønskes alle ❤

  Liker

 3. Herregud ! Er dette en vits ? Desverre tror jeg at det er sant og nå er tiden kommet i NORGE til at vi Etniske Nordmenn tar til VETT å er med på , å stoppe dennne galskapen , Muslimer må gjerne ha sin tro , de skal ikke få lov å trekke den ut i samfunnet som om vi i NORGE skal glemme VÅR KULTUR 😦 men hvor mye skal vi Norske tåle ? Nå MÅ vi stå sammen å nekte å la oss diktere av deres kultur , de har valgt å komme til NORGE og MÅ følge NORSK lov ute i sammfunnet , hva de gjør i sine egne moskeer , får være demmes sak . JEG gleder meg til JUL og Prise Herren Jesus , Spise masse god JULEMAT . Ønsker gjerne kommentarer på mitt innlegg 🙂 GOD JUL 3 ❤ ❤

  Liker

 4. Det er bare en ting å gjøre, få dem bort og vekk. Å hva er det med de som driver barnehagen og lar seg styre av sånne innvandrere . De kommer til Norge å forlanger at vi skal følge deres tro og ære. Nå må vi våkne rundt i landet før det er for sent.

  Liker

  1. Hallo i luken, tror du faktisk at det som står i artikkelen er sant? Dette er åpenbart en oppdiktet nyhet, sannsynligvis satire som aldri var ment å tas seriøst. Det folk ler av er ikke denne «El Quki Ahnal», selv om navnet er artig (les høyt, tenk deg om) men det faktum at noen er ukritiske nok til å ta det seriøst. Hva slags fordommer går du rundt med egentlig?

   Liker

 5. har disse muslimtrolla glemt at di bor i et kristent land,har jo tross alt flyktet til oss vanntro .dem får innrette seg etter våre verdier.vist ikke dette er bra nok får di reise hjem.god tur hjem.

  Liker

 6. Helt dustete å nekte barnehageungene denne morroa, og forresten er jula IKKE en kristen tradisjon, men en hedens skikk som ble feira lenge før kristendommen ble tredd nedover øra på nordmenn for ca 1000 år siden

  Liker

 7. Heheheheh. Jeg som person tror ikke at dette er sant. Men dere Normann vis respekt til folk og husk at Muslimer er ikke trorister, det er bare vesten som sprer dårkuge rekter som ikke stemmer. Jeg er Muslim og jeg har full respekt til absalutt alle mennesker unnansatt hva de tror på, og jeg fordommer ingen.✌ Folkens

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s