Snart blir all melk halal-merket.

 

Snart ser du dette merket på alle norske melkekartonger.

halal-milk-dscn8814

(BAYSWATER, VELDIG LITE HOTELLROM) De norske muslimene tar over stadig mer av matvarene våre, og i det stille har Tine, Synnøve og andre melkeprodusenter gått med på å distribuere all melk i Norge som halal-melk.
Dette medfører at kyrne blir melket uten bedøvelse, og at melka blir velsignet av en imam før den blir tappet på kartong.

SE OGSÅ :  – Hunder forbys i Norge fra nyttår

Hvor lenge skal vi sitte stille og se på at disse berikelsene vanner ut vår kultur og erstatter den med sine egne barbariske regler? Betyr ikke dyrevelferden en dritt for norske politikere så lenge de får stemmer fra våe nye landsmenn?

Vi i Frihetsavisen håper det fins noen bønder i Norge som har mot og kapasitet til å stå imot dette barbariske synet på mennesker og dyr som våre politikere stilltiende godtar, og starter sitt eget meieri der dyra blir behandlet med respekt, og man slipper skjeggebuser iført laken som står og gauler et ukristent budskap over noe av det norskeste vi har: MELKA VÅR!

 

Reklamer

7 kommentarer om “Snart blir all melk halal-merket.

  1. Da vil vi trenge mange imamer, som kan besøke hver gård i Norge 2 ganger per dag… valget er mellom å utdanne flere imamer her i Norge eller importere flere 😂😂😂

    Liker

  2. Det neste vi nordmenn må lære oss ganske snart, er at når du/vi åpner en bok for å lese, er at du/vi må begynne nederst på høyre side, og lese linjene oppover, slik som muslimene leser. (Vi kan jo ikke forvente at de må innordne seg vår måte å lese på. Det er jo for mye forlangt.)

    Liker

  3. Nei, nei! Jeg vil ikke ha melk som er velsignet av en imam. Finnes det alternativer, eller er vi tvang styrt av avguds systemet Islam.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s