Partiet Rødt sensurerte BARNAS julesanger

(SANTORINI) Rødt har endret julesangene og eliten i urban-estetisk forbund applauderer på én og tre.

Etter hva Frihetsavisen erfarer har kommunistene i Rødt sammen med svikerene i Human-Estisk forbund i et hemmelig dokument gått sammen om å fjerne alt kristent fra juleavslutningene.

Rektorene på alle landets skoler har forlengst blitt nektet å gjennomføre julegudstjeneste på ekte norsk vis der vi tilber en torturert palestinsk opprører og synger latinske julesanger, og nå må selv de norskeste norske av de svenske, tyske og danske julesangene sensureres. Frihetsavisen presiserer at vi ikke står for noe som helst av det følgende, vi bare lurer.

 – SISSTE; MULLAH-VISA PÅ SKOLEAVSLUTNING!

Snik-avkristningen av landet vårt som ble tvangskristnet med sverd når vikingene sloss for våre rettigheter skal se ut som at alt er som før. Melodiene er de samme men det er endringene i teksten som er hele konspirasjonen i følge folk som nå jobber febrilsk ved stensilmaskinene for å sikre politisk korrekte sanger til ‘vi er glad i hverandre’-avslutninga. Enkelte skoler skal ha blitt truet til å bruke kun bruke femtakkete røde stjerner og helt røde flagg på ‘snøgledetreet’ som julegrana nå heter.

Stalinvennene i Rødt skriver i notatet vi har fått overlevert at de kan backe fanatikerene i human-islamsk forbund om de får endre på alt som henviser til Israel og på den andre siden må alt som gjelder Gud og Jesus, tilbedelse og glede etc vekk som krav fra jesuitt-arabisk humanistforening.

Også homselobbyen er på saken og krever kjønnsnøytrale tekster

Eksemplene er groteske:

– Et hen er født et sted en gang
– Jeg har det greit hver vinterkveld
– O ålreite natt

Forslag fra de revolusjonære militantene i Rødt innebar også
‘Et barn er født i bomberom’ men det falt sammen med ‘Jeg er sharia hver julekveld’. (se alternativene over)

Det skal også ha vært planer om å økse den forholdsvis nøytrale kjente og kjære Julekveldsvisa fordi Rødt mente den indikerer at bare kvinner kan være jordmødre. Musevisa ville homsene bare godta at kunne være med om Hompetitten ble sunget samtidig i en slags absurd kanón og endelig var Haram-Entisk Forente tydelige på at salmeboka sto for tur om de ikke fikk gjennom at ‘Nå tennes tusen julelys’ skulle erstattes med ‘Nå er det jammen lyst her gitt’.

 – VÅR Leder: Du skal ikke tåle så inderlig vel

Rektorer vi har snakket med er redde for å stå frem, men noen som åpenbart er frafalne sier åpent at de er ‘drit lei hele juleavslutningshelvetet uansett’.

Frihetsposten følger saken!

Reklamer

4 kommentarer om “Partiet Rødt sensurerte BARNAS julesanger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s