Muslimske kaker på Norsk skole!

Dette blir mer og mer vanlig!

smultring

(KROSSBU, NEW DEHLI) En ivrig leser har sendt oss et bilde fra en skole i Norge som har måttet bytte ut tradisjonelle julekaker med dette for at ikke våre nye landsmenn skal føle seg støtt.
Det stadige knefallet for islam manifesterer seg i alle deler av det norske samfunn, og snart kan vi vel ikke en gang gå 17-mai tog uten å bli spyttet på og hånet av berikelsene.

 – MULLAH-VISA PÅ SKOLEAVSLUTNING!

Vi for håpe at flere nå tar til orde, og blir med og kjemper mot denne pesten som forgifter samfunnet vårt, slik at Norge kan forbli norsk etter år 2040.Snikislamifiseringen av Norge har gått langt nok, og hvis vi ikke gjør noe snart vill de ta over samfunnet, og de norske verdiene vil forsvinne.

 – Studie: Kristne har bedre tenner

Stå opp sammen med oss i Frihetsavisen og vis din avsky mot denne pesten.

Del og stå opp!

Reklamer

36 kommentarer om “Muslimske kaker på Norsk skole!

   1. Fnis. Dette var noko av det vittigaste på internett i år! Rasistar som er redde for ein Ringenes herre-smultring!
    Og nei, pepperkakedamer kjem ikkje til å bli forbudt. Ta deg ein bolle, eller smultring, og ro deg litt ned no.

    Likt av 3 personer

 1. Diskriminering er å tro andre har skylden eller er dårligere bare fordi de for eksempel har annen hudfarge eller religion.

  Dere har INGEN grunn til å tro at dette har noe med islam å gjøre. Men skylder med en gang på muslimer. Dere sier dere er «uavhengige» men dere beviser bare at alt dere vil er å angripe muslimer.

  For vet dere hva? Dette er ikke noen form for virkelig språk. Dette er påskriften i ringen i Tolkiens bok ringenes herre.

  Dette skjer så ofte. Folk som automatisk skylder på muslimer for alt mulig. Håper dere lærer av dette og slutter å skylde på muslimer for alt.

  Likt av 1 person

 2. Husker når jeg så bildet her med noe sånt som 20k upvotes på forsiden av reddit i går, merkelig nok så hadde den tittelen «Elvish donut» da også.

  Meget tvilsomt den er norsk.

  Likt av 1 person

  1. Jeg og ble usikker på om dette var seriøst først 😀 . Sier litt om nivået trollene og lignende skapninger ligger på. Når en amerikasnk presidentkandidat klarer å si at klimaendringer er oppfunnet av kineserne, hvor ligger grensen da, liksom 😉 ?

   Liker

 3. Om ein absolutt skal ta vare på norske verdiar må ein vere meir solidariske, vere med på dugnad,ta vare på matjorda vår og bøndene, ete og sørge for at meir lokalmat blir konsumert.Ta vare på kvarandre i samfunnet jorda vi lever på og kulturen. Dette er vårt eige ansvar,for så å INKLUDERE andre med åpent sinn. Fordommer fordummer. Les og studer før ein åpner kjeften. Reflektere og bruke kunnskapen før ein skriv. Og så klart: Vere kildekritisk!

  Likt av 1 person

 4. «Uavhengige nyheter,» påstår de.
  «Dette er sikre kilder,» påstår de – og hisser seg opp over en donut med alvisk skriftspråk fra Tolkiens «Ringenes herre.»

  Jeg visste allerede at disse siklende, hjernedøde rasistene verken har kunnskap eller kildekritikk, men jeg hadde håpet at de kanskje visste nok om kultur og litteratur til å kjenne igjen alvespråket til Tolkien. Men nok en gang hadde jeg visst alt for høye tanker om dem. Så utrolig latterlig og patetisk. Det er trist at de er så totalt hjernevaskede av hatefulle vrangforestillinger at de må dikte opp «nyheter» basert på et helt uskyldig bilde de har hentet fra nett, men dette må jeg nesten bare le av. =D

  Liker

  1. (Dette med forbehold om at hele bloggen potensielt (forhåpentligvis) er ironisk. Det kan jo virke sånn, men samtidig er nivået til rasistgærningene så lavt at det jaggu ikke er godt å vite.)

   Liker

 5. Dette er ikke «alvisk», jeg har sjekket det og det står «Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.» Det er arabisk eller noe og betyr at de skal samle hele verden under seg og «in the darkness bind them». Syns du det høres bra ut eller?

  Liker

  1. Full oversettelse er: One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them
   The one ring 😀😀

   Liker

  2. Nei det er verken alvisk eller arabisk. det er orke-språket. Og om man kan velge mellom å bli styrt av orker, dvs Sauron, eller muslimer, tja….:-)

   Liker

 6. Dere kan ikke mene det her seiøst 😂 Kanskje dere skal lese dere opp på Tolkien og en viss triologi ved navn Ringenes Herre. Og når dere først er i lesemodus bør dere lese de mest grunnleggende grammatiske prinsippene ved det norske språket.
  Av en eller annen grunn er det dere som skriker høyest om besudling av norsk kultur som ikke ser ut til å beherske det norske språket..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s