Muslimer støtt av pepperkaker!

15356868_10157881201305788_1125096056_n

Et spørsmål om tid.

Ja, det var vel bare et spørsmål om tid før dette kom til å skje.

Gang på gang ser vi at etniske nordmenn må bøye seg for muslimene i Norge, og utslette sin egen kultur for å tekkes berikelsene vi importerer i hopetall.15417071_10157881201790788_365406477_n

FrP-representant Syver Finstadbråten i Fjottland Kommune har sendt oss opplysninger som PK-media ikke vil røre.

Det er nemlig sånn at Fjottland Kommune har tatt i mot en håndfull «flyktninger», og disse får selvsagt sette dagsordenen både på skolen og ellers i lokalsamfunnet.

Fra før har de krevd at fårikålen ikke kan kalles en særnorsk rett. I følge «flyktningenes» talsmann Achmed Omar Sjaber Quk har muslimer kokt sau og grønnsaker lenge før vi nordmenn visste hva sau var, og derfor er det ingen grunn til at vi skal slå oss på brystet og tro vi kan noe her i landet.

 – Norge blir russisk 23. februar 2017

Vi i Frihetsavisen trenger vel ikke nevne at tegning av gris og andre urene dyr har blitt strengt forbudt på Fjottland Skole, og at det ikke lenger serveres pølser i barnebursdager i frykt for represalier fra «flyktningemiljøet».

Og, det siste i rekken av påbud disse «flyktningene» altså har tredd ned over kommunens befolkning er at pepperkakedamer blir forbudt. I et internt notat Frihetsavisen har fått tilsendt av FrP-representant Syver Finstadbråten finner vi følgende:

På grunn av at pepperkakekoner kan skape negative assosiasjoner til kvinner i skaut, forkle, kjole eller burka, vil kommunen forby pepperkakekoner i kommunale kantiner og skoler.

Vi i Frihetsavisen lurer på hvor dette vil ende? Vårt håp er at alle gode Nordmenn deler denne saken, og at Fjottland Kommune ikke kan få gjennomføre disse ordningene uten at vi sier ifra.
Vi er mange som stiller spørsmål rundt myndighetenes knefall for islam, og nå må vi snart reise oss før det er for sent.

Reklamer

En kommentar om “Muslimer støtt av pepperkaker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s